15 Mart 2008 Cumartesi

Transportasyon

Hem ışınlanma davasının hem de minibüs şöförleri komünitesinin, birçokları tarafından espri konusu edildiğinin ve artık bunların komik olmadığının farkındayım. Ama benim niyetim o değil. Size çok farklı şeylerden söz edeceğim.

Nasa'da (evet her bilimsel işe nasa bakıyor) çalışan bir arkadaşımın söylediğine göre, ışınlanma teknolojisi bulunmuş yani istesek (isteseler) yapılırmış, mümkünmüş. Ama çok iyi örgütlenmiş olan minibüs şöförleri, ekmeğimizle oynatmayız diyerek, tüm bu projelerin hasıraltı edilmesini sağlamışlar.

Yani düşününce gerçekten adamlar işsiz kalırlar ve bir minibüs şoförü başka nerde istihdam edilebilir inanın bilemiyorum.

4 yorum:

cicoz dedi ki...

bi filmde (soforsem gunahım ne? olabilir bu bi film) "sen bi minibüs soforusun" lafını, arka koltukta oturan zengin avsar kızının şoför koltugunda oturan ibrahim tatlısese söyleme anı geldi aklıma. çok aşşalayıcıydı gercekten.
buna içerleyen ibocan, hulyayı kacırıp koye goturmuştu. sora da hulyacan iboya aşık olmuştu... evlenmişlerdi sanırım falan

minibus soforleri de zengin kızlarla beraber olabilecek potansiyelde olabilecekleri için nasada çalışma potansiyelleri de olabilir. en azından o nasa binasından bu nasa binasına ışınlanmıcak di mi bu bilim adamları? elbet bi minibus soforlerine ihtiyacları olur onları transport etmeleri için. ama minibusculer bu teklife ne derler önümüzdeki günlerde göreceğiz..

Fatih dedi ki...

gerçekten istihdam yaratma konusundaki yeteneğinize hayran oldum , yani adamlar nasacılara servis çekicekler, bravo gerçekten bravo :)

cicoz dedi ki...

zekamla her zaman yanınızdayım fatih bey :)

Fatih dedi ki...

teşekkür ederim melis hanım :)